Fenomenal fermentering.
Puréer för alla smaker

Vitlökspuré

Citronpuré

Limepuré

Paprikapuré

Grön paprikapuré

Chili-paprikapuré
Fermenterade puréer för livsmedelsindustrin
atSauce – smaksaker när de är som bäst
När fermenteringen görs rätt kan den ta livsmedelsindustrins utbud till helt nya höjder. Fermenteringen ger smakbaserna en intensivare smak och förbättrar hållbarheten, och produkterna lämpar sig för mångsidiga användningsändamål.
Vi tillverkar fermenterade produkter i stor skala för livsmedelsindustrins behov. Vi fermenterar till exempel grönsaker, bär och frukter, och skapar på det sättet nya smaker, konsistenser och färger som grund för delikata recept. Vi erbjuder både färdiga fermenterade produkter och möjligheten till olika skräddarsydda lösningar.
Vi använder fermenterade komponenter i våra egna produkter, såsom våra färska smakbaser. Alla våra fermenterade produkter tillverkas av noggrant utvalda råvaror i vår fabrik i S:t Karins. Vi har finslipat egenskaperna hos våra produkter, inte bara i fråga om smak, utan också till exempel dryghet. Fermenteringen hjälper oss att skapa smakupplevelser mycket kostnadseffektivt.
Vi tillhandahåller puréer till livsmedelsindustrin och aktörer inom HoReCa-sektorn i stora partier och med snabba leveranser. Vi berättar gärna mera om olika alternativ och kommer gärna på besök för att diskutera smaksaker med er!
Ett urval färdigt fermenterade smaker...
...och oändligt med skräddarsydda alternativ!

Chili-paprika

Röd paprika

Grön paprika

Jalapeno

Citron

Vitlök

Lök

Ananas

Tranbär

Svartpeppar

Shiitake / svamp
