Vi tillverkar fermenterade produkter i stor skala för livsmedelsindustrins behov. Vi fermenterar till exempel grönsaker, bär och frukter, och skapar på det sättet nya smaker, konsistenser och färger som grund för delikata recept. Vi erbjuder både färdiga fermenterade produkter och möjligheten till olika skräddarsydda lösningar.
Vi använder fermenterade komponenter i våra egna produkter, såsom våra färska smakbaser. Alla våra fermenterade produkter tillverkas av noggrant utvalda råvaror i vår fabrik i S:t Karins. Vi har finslipat egenskaperna hos våra produkter, inte bara i fråga om smak, utan också till exempel dryghet. Fermenteringen hjälper oss att skapa smakupplevelser mycket kostnadseffektivt.
Vi tillhandahåller puréer till livsmedelsindustrin och aktörer inom HoReCa-sektorn i stora partier och med snabba leveranser. Vi berättar gärna mera om olika alternativ och kommer gärna på besök för att diskutera smaksaker med er!